Adres

Doddendaal 62,
1082XW Amsterdam

Openingstijden

Ma – Za 9:00 – 17:00
Zo – Gesloten

Bel ons op

Parket schuren Amsterdam

Bel ons op

Parket schuren en Lakken

Parket schuren en lakken

Uw parket of houten vloer is de basis van uw interieur, dat is zeker. Om die basis goed te onderhouden, is in bepaalde gevallen de hand van een professional nodig! De Schuur Expert in Amsterdam is dé parketschuurspecialist die u nodig heeft om uw vloer in goede conditie te houden. Maar waarom is een beroep doen op uw parketschuurspecialist nu zo’n goed idee? Ontdek de mogelijkheden en laat uw vloer professioneel behandelen!

Waarmee kan een parketschuur specialist u helpen?

Het onderhouden van uw vloer is belangrijk, zeker als u wilt genieten van een mooi interieur. Uw parketschuur specialist helpt u hierbij door uw houten vloer te schuren.

Het schuren van parket brengt heel wat voordelen met zich mee:

Uw vloer ziet er weer effen, egaal en verzorgd uit
– Het hout van uw vloer gaat langer mee en blijft langer intact
– U kunt de look en feel van uw vloer aanpassen

Het schuren van een houten vloer of parket is een goede aanpak als u uw woonkamer, slaapkamer of kantoor nieuw leven wilt inblazen. Maar wat houdt zo’n parket renovatie nu precies in?

Stap 1: Het parket schuren

Eerst en vooral wordt uw parketvloer geschuurd. Uw specialist gebruikt hiervoor manueel schuurmateriaal, maar ook automatisch gereedschap. Eerst worden de grote, zichtbare oneffenheden weggewerkt. Daarna pas maakt men komaf met de kleinere oneffenheden.

Stap 2: De vloer nabehandelen

Vervolgens kunt u ervoor kiezen om uw vloer te laten behandelen met olie of lak. Beide opties brengen andere voordelen met zich mee qua uitstraling en duurzaamheid. U kunt altijd advies vragen bij uw specialist over beide mogelijkheden!

Zodra de houten vloer schuren en lakken of oliën is afgewerkt, geniet u van een vloer die er als nieuw uitziet. Ook geeft uw specialist u tips in verband met het schoonmaken en onderhoud van de vloer. Op die manier blijft uw parket nog langer mooi!

Uw parket schuren en lakken

Zoals vermeld is het mogelijk om uw parket te laten schuren en lakken. Het parket schuren en lakken biedt tal van voordelen. Hieronder een overzicht:

  • Lak beschermt de toplaag van de vloer. De lak zelf vormt een extra laagje op het hout. Hierdoor is de vloer goed beschermd tegen vuil, stof en vlekken. Ook zullen beschadigingen minder snel voorkomen.
  • Lak geeft de vloer een mooie look. Daarbij zorgt lak er ook voor dat de vloer er chiquer en nieuwer uitziet. Doorgaans kunt u kiezen voor een matte of glanzende laklaag, afhankelijk van uw voorkeur.
  • Lak maakt onderhoud gemakkelijk. Ten slotte is een houten vloer die met lak is afgewerkt gemakkelijker schoon te maken. Het volstaat om de vloer snel met een vochtige doek te kuisen!

Uw parket schuren en lakken is kortom dé oplossing om uw interieur nieuw leven in te blazen. Laat het werk door een specialist doen en u bent zeker van een mooi en duurzaam resultaat!

Naast parket schuren en lakken is ook parket schuren en olien mogelijk. Deze behandeling biedt als voornaamste voordeel dat het hout van binnenuit is beschermd tegen vocht, vuil en stof. De olie dringt immers in de vloer door. Daarbij verandert olie de look en feel van de vloer zelf niet. Als u de vloer toch een extra kleurtje wilt geven, dan kan dat. Er wordt gewoon pigment aan de olie toegevoegd en uw vloer krijgt meteen een nieuwe uitstraling!

Laat het werk over aan uw Schuur Expert!

Uw parket schuren Amsterdam is een goed idee als u uw interieur ernstig neemt. De voordelen van een professionele behandeling zijn zeker de moeite waard. Waarom moet u voor een dergelijk werk op een professional vertrouwen?

Altijd een mooi en duurzaam resultaat

Ten eerste garandeert uw parketschuur specialist altijd de beste resultaten. Het gebruik van kwalitatief materiaal en een nauwgezette aanpak zorgen voor een prachtige, effen en verzorgde vloer.

Advies over behandelingen mogelijk

Daarbij geeft een parketschuurspecialist u handige informatie over de verschillende methodes. Wat is de beste oplossing voor uw vloer? Wat zijn de prijzen? Hoe kunt u uw net gelakte of geoliede vloer het best onderhouden? Uw specialist weet raad, dankzij 25 jaar ervaring!

Uw parket schuren, thuis of op het werk

Ten slotte biedt een specialist zijn diensten aan voor zowel thuis als in bedrijven. Uw parket vloer op het werk verdient evenveel aandacht als uw houten vloer thuis. Laat deze altijd professioneel behandelen voor goede resultaten.

Kortom, uw parket schuren en lakken of oliën door een échte parketschuur specialist staat gelijk aan kiezen voor een vloer die bijdraagt tot uw interieur!

Parketvloer laten behandelen met Lak

Kom in contact