Parket schuren en oliën

DÉ SPECIALIST IN HET SCHUREN EN BEHANDELEN VAN PARKETVLOEREN IN AMSTERDAM ÉN OMSTREKEN

Jaar Ervaring

Vloeren per Jaar

Vloeren behandeld

Parket schuren en oliën

Uw Parket schuren en oliën is een van de beste beslissingen die u kunt maken om uw houten vloer thuis of op het werk nieuw leven in te blazen. Uw parketvloer schuren biedt tal van voordelen voor de duurzaamheid, look en feel van uw vloer. Het is echter vooral belangrijk om dit werk door een professional te laten doen. Woont u in Amsterdam en wilt u uw Parket schuren en oliën? Laat uw vloer dan schuren door de Schuur Expert!

Wat houdt parket schuren nu precies in en waarom moet u het door de een parketschuur specialist laten doen? En wat is de meerwaarde van geoliede houten vloer? Allemaal vragen die in dit artikel Parket schuren en oliën uitvoerig worden beantwoord!

Uw parketvloer schuren: wat houdt dat in?

Een parketschuurspecialist is bedreven in het professioneel schuren van houten vloeren. De voordelen van deze aanpak zijn:

  • De vloer ziet er weer effen en verzorgd uit
  • De vloer oogt moderner en nieuwer
  • De vloer kan gemakkelijk na behandeld worden met olie of lak
kleurwaaier
Z

GECERTIFICEERD PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben 25 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd.

Z

OFFICIEEL ERKEND SPECIALIST

Wij zijn officieel erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Eén van de populairste nabehandelingen is parket schuren en oliën. Meer daarover vindt u verder in het artikel!

Het schuren van een houten vloer of parket gebeurt in bepaalde stappen. Zo gaat uw Schuur Expert eerst aan de slag met professioneel schuurmateriaal om grote, zichtbare oneffenheden weg te werken. Hierdoor ziet de vloer er al een stuk egaler uit. Daarna werkt hij de kleinere oneffenheden en schade weg met fijner materiaal. Het resultaat is een vloer die er mooi, verzorgd en weer effen uitziet!

Zodra uw parketvloer schuren voltooid is, kunt u deze ook laten oliën. Parket schuren en oliën is één van de populairste behandelingen voor houten vloer.

Er zijn immers heel wat voordelen aan verbonden:

  • Olie zorgt ervoor dat uw vloer optimaal is beschermd tegen vuil, vocht en vlekken. De olie dringt tot diep in het materiaal door, waardoor de vloer ook vanbinnen is beschermd.
  • Olie verandert de textuur, kleur en uitstraling van de vloer niet. De originele tint en natuurlijke look worden behouden.
  • Olie biedt de mogelijkheid om uw vloer toch een andere kleur te geven. Hiervoor wordt een bepaald pigment aan de olie toegevoegd.
  • Olie maakt het mogelijk om naderhand kleine en plaatselijke oneffenheden weg te werken. Op die manier zijn er geen grote renovatiewerken nodig om uw vloer te onderhouden.

Naast het parket schuren en oliën is ook uw parket schuren en lakken een mogelijkheid. Het voordeel van deze behandeling is dat de vloer een matte of glanzende afwerking krijgt. Ook is het hout goed beschermd tegen vlekken, vocht en vuil van buitenaf. Ten slotte kan een vloer die met lak is bewerkt gemakkelijk onderhouden worden!

Kortom, elke behandeling biedt zijn eigen voordelen voor uw vloer. Welke keuze u ook maakt, de hand van een professional is essentieel. Enkel op die manier kan het werk tot een goed einde worden gebracht. En zo blijft uw houten vloer er altijd mooi en verzorgd uitzien!

Waarom u op de Schuur Expert moet vertrouwen

Maar waarom moet u voor parket schuren en oliën vertrouwen op uw parketschuurspecialist? De voordelen van een professionele aanpak reiken ver.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Behandeling met Olie

Behandeling met Lak

Behandeling met Wax

MDF Plinten monteren

Altijd gedegen advies voor uw vloer

Eerst en vooral kunt u rekenen op handige tips an advies in verband met het behandelen en onderhouden van uw vloer zoals Parket schuren en oliën. Welke behandeling is het beste voor uw situatie? Wat moet u doen om de vloer goed schoon te maken? Vragen die een professional voor u kan beantwoorden.

 

Een nauwgezette aanpak

Daarbij gaat uw parketschuurspecialist natuurlijk altijd op professionele wijze te werk. Door enkel betrouwbare schuurmaterialen en gereedschap te gebruiken is het resultaat altijd prachtig. Ook garanderen ruim 25 jaar ervaring een mooie, duurzame vloer!

 

Voor particulieren én bedrijven

Ten slotte kan uw specialist u helpen bij het renoveren van uw vloer thuis of op het werk. Wilt u uw parketvloer in de woonkamer een nieuwe look geven? Of is uw bedrijfsvloer dringend aan een schuurbeurt toe? Uw specialist speelt het voor u klaar!

 

Laat uw parketvloer schuren in Amsterdam

Of u nu in Amsterdam of elders woont, uw Parket schuren en oliën door een échte specialist is een mogelijkheid. De vloer vormt de basis van elk interieur. Het spreekt dan ook voor zich dat u deze in goede conditie wilt houden. Vertrouw op de professionele service van uw parketschuurspecialist en laat uw vloer verzorgen. Voor u het weet ziet uw hele interieur er weer als nieuw uit!

parket schuren en olien