Adres

Doddendaal 62,
1082XW Amsterdam

Openingstijden

Ma – Za 9:00 – 17:00
Zo – Gesloten

Bel ons op

Parket schuren Amsterdam

Bel ons op

Parket schuren en Olien

Parket schuren en olien

Uw parket schuren en oliën is een van de beste beslissingen die u kunt maken om uw houten vloer thuis of op het werk nieuw leven in te blazen. Uw parket schuren biedt tal van voordelen voor de duurzaamheid, look en feel van uw vloer. Het is echter vooral belangrijk om dit werk door een professional te laten doen. Woont u in Amsterdam en wilt u uw parket of houten vloer laten schuren? Laat uw vloer dan schuren door de Schuur Expert!

Wat houdt uw parket schuren nu precies in en waarom moet u het door de een parketschuur specialist laten doen? En wat is de meerwaarde van uw parket schuren en oliën? Allemaal vragen die in het volgende artikel uitvoerig worden beantwoord!

Uw parket schuren: wat houdt dat in?

Een parketschuurspecialist is bedreven in het professioneel schuren van houten vloeren en parket. De voordelen van deze aanpak zijn:

  • De vloer ziet er weer effen en verzorgd uit
  • De vloer oogt moderner en nieuwer
  • De vloer kan gemakkelijk na behandeld worden met olie of lak

Eén van de populairste nabehandelingen is parket schuren en oliën. Meer daarover vindt u verder in het artikel!

Het schuren van een houten vloer of parket gebeurt in bepaalde stappen. Zo gaat uw Schuur Expert eerst aan de slag met professioneel schuurmateriaal om grote, zichtbare oneffenheden weg te werken. Hierdoor ziet de vloer er al een stuk egaler uit. Daarna werkt hij de kleinere oneffenheden en schade weg met fijner materiaal. Het resultaat is een vloer die er mooi, verzorgd en weer effen uitziet!

Zodra uw parket schuren voltooid is, kunt u deze ook laten oliën. Parket schuren en oliën is één van de populairste behandelingen voor houten vloer.

Er zijn immers heel wat voordelen aan verbonden:

  • Olie zorgt ervoor dat uw vloer optimaal is beschermd tegen vuil, vocht en vlekken. De olie dringt tot diep in het materiaal door, waardoor de vloer ook vanbinnen is beschermd.
  • Olie verandert de textuur, kleur en uitstraling van de vloer niet. De originele tint en natuurlijke look worden behouden.
  • Olie biedt de mogelijkheid om uw vloer toch een andere kleur te geven. Hiervoor wordt een bepaald pigment aan de olie toegevoegd.
  • Olie maakt het mogelijk om naderhand kleine en plaatselijke oneffenheden weg te werken. Op die manier zijn er geen grote renovatiewerken nodig om uw vloer te onderhouden.

Naast uw houten vloer laten schuren en oliën is ook uw parket schuren en lakken een mogelijkheid. Het voordeel van deze behandeling is dat de vloer een matte of glanzende afwerking krijgt. Ook is het hout goed beschermd tegen vlekken, vocht en vuil van buitenaf. Ten slotte kan een vloer die met lak is bewerkt gemakkelijk onderhouden worden!

Kortom, elke behandeling biedt zijn eigen voordelen voor uw vloer. Welke keuze u ook maakt, de hand van een professional is essentieel. Enkel op die manier kan het werk tot een goed einde worden gebracht. En zo blijft uw houten vloer er altijd mooi en verzorgd uitzien!

Waarom u op de Schuur Expert moet vertrouwen

Maar waarom moet u voor uw parket schuren en oliën nu vertrouwen op uw parketschuur specialist? De voordelen van een professionele aanpak reiken ver:

Altijd gedegen advies voor uw vloer

Eerst en vooral kunt u rekenen op handige tips an advies in verband met het behandelen en onderhouden van uw vloer. Welke behandeling is het beste voor uw situatie? Wat moet u doen om de vloer goed schoon te maken? Vragen die een professional voor u kan beantwoorden.

Een nauwgezette aanpak

Daarbij gaat uw parketschuur specialist natuurlijk altijd op professionele wijze te werk. Door enkel betrouwbare schuurmaterialen en gereedschap te gebruiken is het resultaat altijd prachtig. Ook garanderen ruim 25 jaar ervaring een mooie, duurzame vloer!

Voor particulieren én bedrijven

Ten slotte kan uw specialist u helpen bij het schuren van uw vloer thuis of op het werk. Wilt u uw parket in de woonkamer een nieuwe look geven? Of is uw bedrijfsvloer dringend aan een schuurbeurt toe? Uw specialist speelt het voor u klaar!

Laat uw parket schuren Amsterdam

Of u nu in Amsterdam of elders woont, uw parket laten schuren door een échte specialist is een mogelijkheid. De vloer vormt de basis van elk interieur. Het spreekt dan ook voor zich dat u deze in goede conditie wilt houden. Vertrouw op de professionele service van uw parketschuur specialist en laat uw vloer verzorgen. Voor u het weet ziet uw hele interieur er weer als nieuw uit!

Parketvloer laten behandelen met olie 

Kom in contact