Adres

Doddendaal 62,
1082XW Amsterdam

Openingstijden

Ma – Za 9:00 – 17:00
Zo – Gesloten

Bel ons op

Parket schuren Amsterdam

Bel ons op

Parket schuren

Parket schuren door Schuur Expert

Ziet uw parket er dof uit en vertoond de vloer krassen of vlekken? Bij juist onderhoud gaat uw parketvloer een leven lang mee. Door uw parket te laten schuren zorgt u ervoor dat uw vloer er weer fris en stralend uit gaat zien. De ervaren parketteurs van Schuur Expert staan voor u klaar. Vraag direct gratis een offerte aan om uw vloerinspectie in te plannen. Wij komen bij u langs om de staat van uw vloer te beoordelen en voorzien u van een deskundig advies omtrent de juiste behandeling.

Parket schuren & oliën

Parketvloer schuren en oliën is een populaire optie. Op de volgende pagina leggen we dit graag uit

Parket schuren & lakken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc vulputate condimentum dignissim.

Na het schuren en polijsten van uw vloer kunt u deze laten afwerken met lak, olie of hard-wax. Iedere optie heeft unieke eigenschappen in uitstraling en onderhoud. Wij voorzien u van professioneel advies zodat we samen tot de beste oplossing voor u komen. Ook wanneer u toe bent aan een nieuwe uitstraling van uw vloer kunt u kiezen voor een vloerbehandeling. Uw parket kan namelijk exact de kleur krijgen die u wenst.

 

Parket schuren Amsterdam: een vakman uit uw regio

 

Bent u op zoek naar een vakman uit uw regio omdat uw vloer hard toe is aan een grondige renovatie? Bij Schuur Expert vind u in een handomdraai de specialist voor uw vloer. U kunt altijd snel bij ons terecht voor diverse soorten vloerrenovaties. Deze voeren wij tegen een scherp tarief voor u uit. Vraag direct digitaal een vrijblijvende offerte aan of plan een afspraak met onze verkoopmedewerker zodat u uw wensen uitgebreid kunt bespreken. Wij zorgen ervoor dat ons werk perfect wordt afgestemd op uw voorkeuren. Met ruim 25 jaar ervaring in het opschuren en behandelen van alle houtsoorten, zorgen wij ervoor dat uw vloer er weer als nieuw uit komt te zien. Voor parket schuren en lakken, parket schuren en oliën of enkel uw houten vloer laten schuren bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Wanneer parket schuren?

 

Parket schuren wordt aangeraden bij krassen en deukjes in uw parketvloer. Ook bij kleurverschillen door zonlicht of (water)schade aan uw houten vloer biedt parket schuren een uitstekende oplossing. In het geval van kleine beschadigingen is het verstandig om niet te lang te wachten met het schuren van de houten vloer. Zo voorkomt u dat er een grondigere parketrenovatie nodig is. Is het tijd voor een andere kleur of uitstraling van uw vloer? Vooral met een eiken houten vloer kunt u de vloer makkelijk van kleur veranderen. Dit kan door de vloer te schuren en vervolgens te bewerken met een kleurolie- of lak. U kunt alle kanten op met de gewenste kleur. Dit kan zowel lichter als donkerder zijn dan uw oorspronkelijke vloer.

 

Parket schuren en behandelen met olie

 

Een geoliede vloer heeft een natuurlijke uitstraling. Over het algemeen worden vloeren één keer geolied. De olie laag vult de nerven en poriën van het hout en biedt bescherming tegen vloeistof en vuiligheid. Het is belangrijk om de parketvloer na de behandeling maandelijks goed te onderhouden met een voedende zeep. De geoliede vloer is eenvoudig plaatselijk bij te werken, zonder verschil in kleur en uitstraling. Wilt u een glanzende vloer? Dan kunt u de vloer beter lakken.

 

Parket schuren en behandelen met lak

 

Voor het lakken van een parketvloer moet deze eerst geschuurd worden. Dit verwijdert de oude laag en creëert een mooi glad oppervlakte. Onze parketteurs doen dit machinaal en stofvrij, zodat u geen hinder ondervindt van de bezigheden. Afhankelijk van uw vloer wordt bekeken welke korrel schuurpapier er wordt gekozen. Waar het vroeger alleen mogelijk was om een glanzende lak te kiezen, is matte lak tegenwoordig ook een optie. U kiest zelf voor de gewenste lak en glans. De lak wordt snel en goed verdeeld over de vloer, waardoor het een geheel creëert. Parketlak zorgt voor een nagenoeg complete bescherming van de houten vloer tegen vuil en vocht. Hierdoor is uw vloer goed beschermt na de behandeling.

 

Houten vloer laten schuren: vraag uw offerte aan

 

Is uw vloer toe aan onderhoud? Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan. Onze professionele parketteurs komen bij u aan huis om de staat van uw vloer te beoordelen en u te voorzien van een passend advies. Voor parket schuren Amsterdam en omstreken bent u bij ons aan het juiste adres. De werkzaamheden worden binnen 1 tot 3 dagen uitgevoerd, wij leveren 1 jaar garantie op geleverd werk en binnen 1 week herstel garantie na oplevering. Met ruim 25 jaar ervaring in houten vloeren kunt u uw vloer met een gerust hart aan ons overlaten.

Vloer laten schuren

Kom met onze experts in contact