Parket schuren en waxen

DÉ SPECIALIST IN HET SCHUREN EN BEHANDELEN VAN PARKETVLOEREN IN AMSTERDAM ÉN OMSTREKEN

Jaar Ervaring

Vloeren per Jaar

Vloeren behandeld

Ook uw parket schuren en waxen? Zo werkt het & dit zijn de pluspunten!

 
Wordt u voor uw onderneming een keer tijd om de parketvloer te moderniseren? Bijvoorbeeld omdat de houten vloer die nu in uw winkel of kantoorruimte ligt behoorlijk versleten is? Of wilt u thuis, in de woonkamer of hal, uw bestaande houtvloer aanpassen? Dan kunt u ervoor kiezen om en compleet nieuwe parketvloer of laminaat te kopen. Maar wij raden aan om te kiezen voor uw parket schuren en waxen te laten bij de Schuur Expert. Als gewaardeerde specialist in het renoveren van oude(re) of beschadigde parketvloeren en houtvloeren, zijn we actief in heel Nederland. Bij ons bent u verzekerd van een prachtig eindresultaat. Maar hoe gaat het parket schuren en waxen in zijn werk, in hoofdlijnen althans? Wat maakt uw parket schuren en waxen zo interessant om te laten doen? En wanneer is het beter om te gaan voor uw parket schuren en oliën of uw parket schuren en lakken? Lees snel verder en ontdek hoe slim en mooi het is om uw bestaande vloer te laten opknappen!

Parket schuren en waxen: wat is dat precies?

Uw parket schuren en waxen gebeurt stap voor stap. Om te beginnen wordt de vloer eerst grondig gereinigd en van vuil en vetten ontdaan. Vervolgens gaat een parketvloerspecialist met een moderne schuurmachine de vloer helemaal glad en effen maken. Dit wordt stofvrij gedaan: de machine zuigt alle stof op, zodat er later geen problemen kunnen ontstaan bij het waxen. Is de parketvloer eenmaal goed glad en strak? Dan wordt er in een of meer lagen een waxlaag op de vloer aangebracht. Wax is, net als lak, een zeer sterke substantie, die ervoor zorgt dat vuiltjes, water, vocht of vetten niet de vloer in kunnen trekken.

Z

GECERTIFICEERD PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd.

Z

OFFICIEEL ERKEND SPECIALIST

Wij zijn officieel erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Enkele pluspunten van uw parket schuren en waxen

Kiest u voor een gewaxte houtvloer? Dan mogen we u nu al feliciteren met dat besluit. Een parketvloer schuren en waxen heeft namelijk enorm veel meerwaarde. Neem alleen al de tijdsbesparing die u dit oplevert. Koopt u een geheel nieuwe houtvloer aan, dan bent u een hoop tijd kwijt. Zo moet de vloer die er nu ligt eerst eruit gesloopt worden. Het oude hout moet naar de stort worden afgevoerd. Maar dit is niet het enige tijdrovende probleem. Want natuurlijk moet u ook een andere houten parketvloer uitzoeken en aanschaffen en die (eventueel) zelf ophalen én leggen. Tijdrovende zaken dus! Kiest u voor uw parket schuren en waxen, dan bent u aanzienlijk minder tijd kwijt. De oude vloer blijft liggen en wordt gerenoveerd. Dat betekent dus geen gesleep met oude en nieuwe parketvloerplanken.
Meer dan aantrekkelijk aan uw parket schuren en waxen is verder het feit dat u hiermee een behoorlijke duit kunt uitsparen. Nieuwe vloeren zijn, zeker als het kwalitatief goed parket betreft, behoorlijk prijzig. Door het parket schuren en waxen te laten, bent u dan ook aanzienlijk goedkoper uit dan bij nieuwkoop van een vloer.
Ten slotte is het fijne aan een gewaxte vloer het gemakkelijke onderhoud. De vloeren zijn sterk, gaan lang mee en door hun harde toplaag zijn ze eenvoudig te reinigen. En dat is natuurlijk ideaal. Want een vloer herstellen is iets waar u langdurig plezier van wilt beleven. Met een geschuurde en gewaxte vloer heeft u daar zekerheid over, want dit vloerherstel zorgt voor een houten vloer die er nog jarenlang mee door kan!

Parket schuren en lakken

Een ander soort vloerrenovatie dan uw parket schuren en waxen is ook mogelijk. Naast waxen is het lakken van een bestaande vloer, uiteraard na een schuursessie, behoorlijk geliefd onder ondernemers en particulieren die een nieuwe(re) houten vloer willen. Als grootste pluspunt van een gelakte houten vloer geldt de robuustheid van lak. Lak is qua afwerking de sterkste variant. Lak wordt namelijk in drie lagen aangebracht, waardoor uw vloer een keiharde en betrouwbare toplaag krijgt. Verder zijn gelakte vloeren na behandeling vrij snel beloopbaar. De droogtijd is relatie kort. Fijn is ook dat u kunt kiezen uit diverse soorten afwerking, zoals mat, zijdemat of glanzend. Ten slotte, en dat is ook zeer prettig, kenmerken gelakte houtvloeren zich door het eenvoudige onderhoud.

Parket schuren en oliën

Wie besluit om een vloer na het schuren door een parketschuurspecialist ter afwerking te oliën, kiest ook slim. Typerend voor een geoliede parketvloer is de mooie glans, maar ook de mogelijkheid om uit enkele tientallen kleuren te kiezen. Fijn is ook dat het oliën van houtvloeren leidt tot een mooie afwerking die natuurlijker oogt dan een gelakte vloer. En daarbij, ook dat is belangrijk, is een olievloer van hout voordeliger en betaalbaarder dan een lakvloer!

Dit is de meerwaarde van Schuur Expert, de landelijke parketschuurspecialist

Als een van de grootste parketspecialisten in Nederland, staat de Schuur Expert klaar om uw dromen over de ideale parketvloer te realiseren. Wat ons onderscheidt van de middenmoot, is onze decennialange ervaring in het vakgebied. Al ruim 20 jaar lang zijn we actief met het schuren en afwerken van bestaande vloeren van hout, zoals parket en laminaat. Omdat wij een breed en professioneel netwerk hebben in heel Nederland, kunnen we onze prijzen scherp houden en u de service opmaat geven die u verdient. Daarbij is ons uitgangspunt om u altijd goed te informeren over onze mogelijkheden en de prijzen in relatie tot uw wensen. Samenwerken om tot een mooi resultaat te komen is dan ook een van onze motto’s.

 

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Behandeling met Olie

Behandeling met Lak

Behandeling met Wax

MDF Plinten monteren

Vraag een gratis adviesgesprek aan of regel direct een aantrekkelijke prijsopgave

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een gewaxte houtvloer? Dan kunt u bij dé Schuurexpert van Nederland een gratis adviesgesprek aanvragen. Daarin praten we door over de opties, prijzen en variaties die wij kunnen bieden. Zo kan het zijn dat u liever niet kiest voor waxen. Maar in plaats daarvan uw parket schuren en oliën of uw parket schuren en lakken wilt. Geen probleem! Bij ons is alles mogelijk. Uiteraard kunnen we ook, wanneer u een snelle beslisser bent, meteen ene aantrekkelijke vrijblijvende prijsopgave voor u opstellen. Heeft u nog vragen? Aarzel niet om onze professionele klantenservice te bellen. Onze medewerkers staan voor u klaar!